Програмски јазици секој четврток

Овој четврток беше ред за Ruby, но поради оправдани причини (I hope) тоа се откажа. Така да вечерва може да имаме општо рандом програмирање, или пак по желба на публиката да се навратиме на нешто за Python или пак нешто трето (Erlang, Go, Haskell?).

Значи овој четврток 13.мај.2010, freestyle програмски јазици во хаклаб КИКА, од 19 до 21 часот.

2 comments:

  1. дегустација на вино најверојатно ... :)

    ReplyDelete
  2. Еве што правевме вчера:
    http://groups.google.com/group/python-mk/browse_frm/thread/127bfc3f298ac055

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.