Ad-hoc сесија 12.05.2010 20:15

Вечерва ќе има мини СподелиЗнаење/УбунтуПрваПомош.

Една од работите што сигурно ќе се случува е инсталација на Wordpress на Dreamhost со сите дополнителни работи - теми, плагини, јазици итн. Како и секогаш, доколку има време и интерес за нешто друго ќе го погледнеме и тоа.

До 19:30 ако нема некаква промена спремајте си ги лаптопите и се гледаме во КИКА.

Ќе трае најмногу до кај 23:00, после има CSI.

Ако неможете да дојдете валидни причини се:
- на дегустација на вино сум - (со среќа :));
- касно ми кажавте веќе сум договорен;
- болен сум - (ова зависи коклу и од што).

Невалидни причини се:
- ме мрзи;
- немам како да дојдам - (можеш ако сакаш - точак, автобус, такси, ...);
- немам лаптоп.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.