Редовно Сподели Знаење, 10.04.2010

Стигна некој Arduino хардвер па тоа ваљда ќе биде главна преокупација.
Се спомнуваа идеи за споредба на RIA десктоп framework-ци, па и тоа е опција.

Плус, редовно занимавање со мрежата и сл. во хаклабот, а можеби конечно ќе ги средиме online ресурсите (два-три блога, wiki/miki, twitter, FB - човек не може крајот да им го фати веќе).

Хаклаб КИКА, секоја сабота од 12:30 до 17:30. Влез слободен (како и секогаш).

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.