UПП и овој понеделник 12.4.2010

И овој понеденик, вашите проблеми со Ubuntu или друга GNU/Linux дистрибуција се и наши. Донесете го својот лаптоп, телефон, десктоп или сервер.
А и ако немате проблеми, сепак повелете во КИКА од 19 до 21 часот на дружба (собираме и пари за кирија).

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.