8-мо мартовска прва помош 8.03.2010 19-21ч

Утре, во „Кика“, покрај стандардната програма, на репертоарот на „Убунту прва помош“ е дебата за жени хакерки.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.