Вечерва (15.02.2010) во хаклаб: убунту прва помош + договарање за нснд

Вечерва од 19-21 часот (можеби и повеќе) стандардната убунту прва помош во „Кика“ и отворена дебата за програмата за „Ништо нема да се случи“ во Штип, во март оваа година.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.