Работилница за мобилни апликации [2] (17.02.2010 во 18:00)

Оваа недела продолжуваме со работилницата за мобилни апликации, стандардно кај КИКА. Терминот е 18:00 на 17.02.2010. Бидејќи претходниот пат повеќе се задржавме околу Android, оваа недела Symbian ќе биде примарна тема на разговор. Најверојатно ќе присуствува и авторот на кириличната тастатура за Android па ќе ни објасни нешто околу апликацијата.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.