Прво Сподели Знаење во 2010, оваа сабота

Оваа сабота (09.01.2010) ја почнуваме сезоната 2010 на Сподели Знаење.
Теми: разно, најмногу договор што и како понатаму.

Време стандардно: 12:30 до 18, место стандардно, Хаклаб КИКА:

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.