Вторник CCC2009 конгрес предавања

Утре по 18:30 во Хаклаб-Скопје во живо од CCC2009 конгрес ќе ги гледаме:

Утринскиот распоред за да го гледаме наработа е на http://events.ccc.de/congress/2009/Fahrplan/day_2009-12-29.en.html

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.