Ruby Meetup: Google Wave Meetup (17.12.2009)

Овој Четврток од 19 часот, МКРУГ виртуелна средба на Google Wave. Агендата е:

- Работа на ruby.mk проектот http://github.com/mkrug/ruby.mk
- Ruby прва помош
- Соработка

Можете да влезете во вејвот преку следниот линк:

https://wave.google.com/wave/?pli=1#restored:wave:googlewave.com!w%252BrU0AHbCyD.5

Ајде да видиме колку ќе успее експериментов.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.