Ubuntu прва помош 14.12.2009 од 19-21

Вообичаена работа во хаклаб.

Досредување на хардверот.

Проверка на лаптопите што ни ги остави Арангел.

Ажурирање на библиотеката.

Претходно да купиме плин. :)


View My maps in a larger map

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.