Убунту Прва помош 30 Ноември 2009 од 19 до 21 часот, Хаклаб КИКА

Нема потреба од премногу најави, само потврда дека и вечерва стандардниот термин за Ubuntu прва помош од 19:00 до 21:00. Хаклаб КИКА.

Сите оние кои имаат проблеми со Ubuntu или било која друга Linux дистрибуција се добредојдени.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.