Сподели знаење 28.11.2009

И оваа сабота како и претходните ќе се споделува знаење во терминот од 12:30 па додека има интерес. Во овој период секој што е заинтересиран за разменување на знаења и искуства поврзани со линукс, интернет технологии, гаџети, ... слободно може да присуствува. Исто така сите оние кои имаат проблеми или прашања можат слободно да ги донесат и ќе се обидеме заедно да ги решиме.

Агендата на ова сподели знаење е РАЗНО. Се тоа што не сме поминале досега на претходните сесии е опција.

Локацијата е веќе позната.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.