Редовно Сподели Знаење оваа сабота (12-17), Мозила технологии

Како и секоја сабота, така и утре (21.11.2009), редовниот термин на сподели знаење. Ќе разгледуваме некои не толку позанти технологии кои се развиваат во рамките на проектот Mozilla.

Сигурно ќе се посветиме на:
секако секој е добредојден и со други идеи, од досегашното искуство барем една работа е сигурна за Сподели Знаење, а тоа е дека нема тема за која не се отвара муабет.

Понесете ги лаптопите, компајлерите и интерпретерите :)


ps.
чепкање по Arduino, Ubuntu и сл. се подразбира

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.