Вечерва Ubuntu прва помош - стандардно (19:00 - 21:00)

Нема потреба од премногу најави, само потврда дека и вечерва стандардниот термин за Ubuntu прва помош од 19:00 до 21:00. Локација, и таа стандардна: Хаклаб КИКА.

Минатиот пат завршивме добра работа со инсталација на нов Ubuntu 9.10 + целосно update-ирање + пицнување.

Pimp-my-Ubuntu

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.