МК твитер средба, 28.10.2009 во 20 ч. [КИКА]

Во среда 28.октомври.2009 г. во КИКА има твитер средба. Почнува во 20 часот.

#mktweetup niz fotki :) on Twitpic


Од претходниот твитап

Повеќе информации: http://twitter.com/#search?q=%23mktweetup

1 comment:

  1. Сменета ја датата во насловот... Ако е среда, како што пишува подоле, тогаш треба да биде 28 октомври, нали овај... :)))

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.