Ubuntu прва помош и Arch linux неделен преглед од 19 до 21 часот 26.10.2009 [КИКА]

Во понеделник на убунту прва помош, ќе правиме редовен преглед на арч линукс инсталации

на пример, средување на sudo, kde, kdebluetooth, и сл работи, стандардно ќе се погрижиме и за Ubuntu и сите останати дистрибуции со кои што имате некаков проблем.


Ваши,

Слободен софтвер Македонија

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.