Сподели знаење 25.07.2009 во 12ч

Во старо време и на старо место и денес ќе има „Сподели знаење“. Немаме договорено теми, но секогаш има нешто интересно на лагер.

Тоа што би сакал да го видам е како да се направи лаптопот да лади наместо да грее. ;-) Знам... делува невозможно, но истото го мислеа и за Александар, коа тргна да го освои светот. :-)

Во екот на летните горештини, решавањето на овој проблем е поважен од „името“. ;-)

Се гледаме!

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.