Сподели знаење 11.07.09 (12:00ч)

На агенда засега е:

- досредување на netbook power поставките...
- што е тоа powetop и како да го разбереме?...

... но било кој што бил досега на СЗ знае дека може да испадне нешто
сосема поинаку и поинтересно...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.