СподелиЗнаење 21.03.2009 г. во 12 ч.

Ако се прашувате, тогаш - ДА, денес има СподелиЗнаење, на вообичаената локација (http://rdr.to/xe).

И покрај снежното време, најхардкор споделувачите денес ќе се занимаваат со:
  • тивки и енергетски ефикасни решенија достапни на нашиот пазар за обичен десктоп компјутер (и монтирање на еден таков);
  • Funambol е SyncML сервер преку кој можеш да синхронизираш разни ствари од мобилен и други апликации .. календари, контакти итн.;
  • Кириличнатастатура за S60 .. пошто изгледа нема s60 телефон со македонска тастатура.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.