5 години Лугола!

Овој викенд СподелиЗнаење беше засенето до прославата по повод петгодишнината од формирањето на битолската група на корисници на ГНУ/Линукс - Лугола.

Журката се случи во клубот на новинари во Скопје... па, од едноставна причина што сите битолчани се дојдени на привремен престој (работа, школо) во главниот град.

Настанот беше одбележан и со пригодно подготвена торта.


Повеќе фотографии од настанот можете да видите тука.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.