Група на корисници на JAVA: Техничка презентација (28.01.2009, ФЕИТ, 18ч.)

Групата на корисници на JAVA оваа среда (утре, 28.01.2009) со почеток во 18 часот во конференциската сала на Факултет за електротехника и информациски технологии(ФЕИТ) ќе одржи 3 технички презентации за JAVA технологии.
  • Александар Ников - Graphical Editor Framework
  • Николче Михајловски - JavaFX
  • Ице Пенов - Buildr
Инаку достапни се слајдовите и неколку фотографии од минатите презентации, за да ве заинтригриаат да дојдете.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.