СподелиЗнаење: SIP клиенти и слично 13.12.2008 од 12ч.

Сподели знаење оваа сабота на 12. декември 2008 на стандардната локација http://rdr.to/xe во стандардниот термин од 12 до 17 часот.

Дел од агендата:
1. Тестирање на SIP-клиенти, тестирање на jingle-клиенти, сѐ останато што може да
пренесува глас (евентуално и слика) (со минимална потрошувачка на bandwidth).
2. Се останато што може да им текне на присутните (еве некои идеи)

1 comment:

  1. Не бидувајте најтиња на свет. Напишете што се дознало и научило.

    Утре некој друг ќе се интересира за VoIP на линукс и добро е да види дека некој претходно нешто октрил и споделил.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.