Сподели (не)знаење оваа сабота од 12 часот во гаражата :)

Па... неколку луѓе од редовната и нередовната екипа на СЗ си набавија Нокиа Е71 како подарок за себе за Новата година. :-)

Така утрешното СЗ е одлична шанса да се поднаучи нешто за овие телефони.

Исто така има најава за занимавање со G-forge и Cyn.in.

И нешто што ќе ни текне на лице место.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.