СподелиЗнаење: Навраќање на КаучДеБе 6.12.2008 во 12ч.

Сподели знаење оваа сабота на 6. декември 2008 на стандардната локација http://rdr.to/xe во стандардниот термин од 12 до 17 часот.

Дел од агендата:

  1. Игор ќе проба да инсталира CouchDB и да го интегрира со ExtJS;
  2. Дамјан сака да го натера Глиша да проба draft port на кајмакот на CouchDB и ако не заборави EEEpc со Netbook remix интерфејсот;
  3. Се останато што може да им текне на присутните (еве некои идеи);
  4. Миша нема да донесе завршена HAL9000 маскота.превземено од тука

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.