СподелиЗнаење 8.11.2008

Утре повторно има споделизнаење како и [скоро] секоја сабота.
Од 12:00 па до кај 17:00 на исто место.

Нема некоја посебна агенда, па останува да си дојдат луѓе со по некоја идеја од wiki.

Додуше, Миша изрази желба за водед во основите на svn (па и ќе го споредиме со git, mercurial и cvs), Глиша - „mad-as-hell“ ќе ја хакира камерата за да прави live stream од неа. Исто така, хакирање на Awesome е секогаш интересна опција :).

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.