СподелиЗнаење 15.11.2008

Во сабота на Сподели Знаење ќе има:
  • можеби ќе дојдат луѓе од it.com.mk форумот за да пробаме да им ја проработиме Intel 4500MHD графичката на Ubuntu
  • разгледување на SME Linux и слични дистрибуции со сервиси за мали и средни фирми
  • + во контекст на горното евентуално webmin
  • во разно ќе се прави било што (еве некои идеи).
Значи, сабота од 12:00 па до кај 17:00 на исто место.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.