Glocal: Сумирање на попладневната сесија во помалку од минута

Ирена: Блогосферата сеуште го задржува патријахалниот општествен сетап.
Василка: Нема пирамида во Босна... скептицизмот е добра одбрана во читањето на интернет.
Радмила: Дигиталниот генерациски јаз е пречка за пошироката употреба на блоговите во едукативниот процес.
Јетон: Се е тоа убаво, ама Greasemonkey рулз...Публиката: Хм... кој спомна закуска после сесијата? ;-)

1 comment:

  1. Добар избор на озвучење. :)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.