Glocal 2.0, последен ден

Конференцијата полека се приближува до крајот и додека ја слушам Елена како раскажува за аматерот и блогот, качувам слики на фликр пред да ми се потроши батеријата. :)

Елена ја затвора конференцијата

Сепак, како што се очекуваше ѕвезда беше Марсел со дискусијата за паразитирање на корпоративните инфраструктури во онлајн светот.

Ден 3 на Glocal 2.0

Можеби, Миша, Дамјан или Игор ќе напишат повеќе.

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.