Ова сподели кино не е рангирано :), 14.05.2008 во 20 ч. [Точка]

Оваа недела на сподели кино документарен филм за рангирањето на филмовите од страна на MPAA. Описот вели:
This Film Is Not Yet Rated is an independent documentary film about the Motion Picture Association of America's rating system and its effect on American culture.


Филмот ќе биде со англиски титл.

Прочитајте повеќе за филмот на Википедија.

Наводно, добар бил документарецов. Препораката за него ја најдовме некаде на локалниот интернет. :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.