[GLocal 2.0] Конференцијата започна

Еве сме во живо на Глокал. Конференцијата само што започна. Веројатно ќе пишуваме често на СподелиЗнаење за да знаете што се случува.

Дарко им посакува добредојде на гостите
(Дарко им посакува добредојде на гостите)


Што би била конференција за блог(ирање), ако нема блогирање во живо за неа? ;-)

1 comment:

  1. Топ!

    Ајде веќе е 11Ч45 а нема ништо ажурирано..

    Зошто :) ?

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.