Сподели Кино 7.мај 2008 г. во 20ч. [Точка]

Оваа среда на „Сподели Кино“ ќе слушаме музика.

Што ни е идејата?

Во четврток почнува Glocal конференцијата во Скопје, па заедно со организаторите на конференцијата, одлучивме да им посакаме добредојде на учесниците.

Ќе пуштиме неколку филмови за web 2.0 а после ќе се фокусираме на слободна музика лиценцирана под криејтив комонс. Имаме многу добра музичка колекција од jamendo.com која ќе го разнежни најциничното уво. :-)

Ова е добра шанса да се запознаете со интересни луѓе од регионов и пошироко и да поразговарате за web2.0, блогирање, слободен софтвер, интернет живеење и смислата на постоењето.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.