Сподели знаење утре околу 12 ч. во Точка

Утре уште едно неформално СподелиЗнаење. Нема некоја агенда. Во најава е дека некои дечиња со XO-ата ќе дојдат да им ги поправиме.

Па кој е за муабет и сл. се гледаме таму.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.