Videojug на СподелиКино 09.04.2008 во 20ч. [Точка]

Оваа недела СподелиКино се враќа после еднонеделна пауза со избор од видео клипови од Videojug.com.

Тема не вечерта е: „Видео клипови кои ќе ви ги спасат животот, најдат дечко/девојка, направат фраер од обичен гик“ :-)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.