Сподели знаење, 12 до 17 часот, 12.04.2008 {Точка}

Спонтано собирање овој пат доведе до одржување на сподели знаење во културниот центар Точка, наспроти општествените процеси се стремат кон распуштање.

Ако ова го добиете преку вашиот РСС сервис, можете да се упатите во Точка и да ни се придружите.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.