СподелиКино паузира поради Скопскиот филмски фестивал...

... иако проструија некои идеи да го пуштаме „Ветувања од исток“, кој поради технички проблеми е откажан на фестивалот. :-)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.