СподелиЗнаење: Хакирање со OLPC во Точка, 29.03.2008 (сабота) од 12 до 17 часот

Оваа сабота се собираме Точка и ги пречекуваме дечињата од ОУ „Војдан Чернодрински“. Во периодот од 12 до 17 часот ќе се обидеме да ги поправиме проблемите што ги имаат со XO лаптопите.

Хакиран OLPC

Ако сакате да се приклучите дојдете во Точка и земете со вас празно USB стапче.

Инаку, во меѓувреме веројатно ќе чепкаме и други работи (како на пример грешки во преводот на Firefox).

Се гледаме во Точка.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.