Скромно на DFD2008 во Република Македонија...

Целата екипа

Како беше поговорката... чета мала, ама одбрана. ;-)

2 comments:

  1. Добро, кој го смени насловот на записов? Ц ц ц...

    ReplyDelete
  2. Знаеш какви се ефикасни гугл, слушнале дека се ближиме до решение и одма го пуштиле ботот да го тестираат...

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.