Сподели (заостанато) кино 2.03/4, 06.11.2007 во 20ч [Toчка]

Среќата ни се насмеа и ово вторник имаме проектор.

Ура! Ура! Ура!

Оваа вечер е вечер на откажани кина. Па прво ќе го пуштаме „Хипици од пеколот“ кој требаше да оди на 17.07.2007 , а беше откажано поради летните одмори. А потоа, колку што ќе дозволи времето, ќе пуштаме дел од материјалите наменети за киното од 30.10 што го откажавме поради недостаток на проектор.

Патем за оние кои не знаат Слободен софтвер Македонија се надева на прибирање донации за да купиме сопствен проектор.

И се надевам нема повеќе да откажуваме.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.