Мини Сподели знаење { Точка, 02 Октомври 2007 }

Бидејќи ФЕИТ сеуште не е спремен за Сподели знаење, денес мини
сподели знаење во Точка од 20 часот

Дамјан се договорил со Дарко комуникации да го донесе
неговиот wrt54gl рутер да го флешуваме со OpenWRT или DD-WRT и ќе видиме
зашто неговиот macbook не го препознава истиот.

Дополнително Миша со потфатот да се флешува Asus 520gu, неистапкана територија е...

Ете мини-СподелиЗнаење ... Точка, 20:00, 02 Октомври 2007.

3 comments:

 1. Хеј, ќе има некој за инсталирање Федора на лап топ? :)

  ReplyDelete
 2. Занемерете го претходниот коментар :D

  ReplyDelete
 3. @she
  следниот пат, на 9-ти

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.