Извештај: Сподели Кино 2.01

Првото Сподели Кино за оваа сезона помина одлично. Star Wreck in the Pirkinning се проектираше пред полна Точка.

Филмот беше интересен, а Star Treck фановите имаа прилика да гледаат пародија на серијалите, зачинето со дијалози и од Star Wars а сето тоа во изведба на фински хумор.

Се надевам дека Сподели Кино ќе биде исто толку (и повеќе) посетено за две недели, кога ќе проектираме видеа на тема „пиратство“.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.