Дисковите пристигнаа... :)

5000 дискови со Федора на македонски јазик стигнаа во Скопје. Сега лежат мирно складирани под скалите во Точка:

Кутиите

Пратката за Прилеп исто така отиде. За Скопје остануваат 2000-2500 дискови.

Дисковите

А и имаме супер постер:


Фала Би и Васко.

1 comment:

  1. Постерот е одличен! Браво!!!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.