Медиуми: Ден на слободен софтвер 2007, сабота, 15 септември [Точка, Магор, Мала станица] #2

Вест во Шпиц:

Ден на слободен софтвер во „Шпиц“

Прилог од вестите на МТМ:

No comments:

Post a Comment