Медиуми: Ден на слободен софтвер 2007, сабота, 15 септември [Точка, Магор, Мала станица]

На 13.09.2007 одржавме конференција за печат за да ги информираме медиумите (а тие пошироката јавност) за Денот на слободен софтвер.

Еве што досега се појави во печат.

Вечер:
Ден на слободен софтвер 2007 во „Вечер“

Дневник:
Ден на слободен софтвер 2007 во „Дневник“

Ние (јас и Дамјан) за време на конференцијата за печат:
Тука некаде пред крајот

Сите слики од настанот во Скопје ќе бидат на ова URL: http://www.flickr.com/photos/skopjesfd2007/.

Фала Владимир!

2 comments:

  1. У дневник викат ќе сме делеле дискови со Федора и Линукс :-)
    Сеа ќе ни викаат, „а Линуксот кај е?“

    ReplyDelete
  2. Клучен збор кој ги заинтересирал медиумиве е бесплатни :))

    добра тактика :)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.