Предлог програма за СподелиКино

Одморите траат, но можеби некому патем ќе му текне нешто што може да се прикаже на Сподели кино. Затоа поставивме една страница на Викито за слободен софтвер каде што секој може да ги прибележи своите идеи и предлози:

http://wiki.lugola.net/Предлог_програма_за_СподелиКино

Сите предлози се добредојдени.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.