Сподели (знаење/кино) во Глобус

Во денешен Глобус (број 14 од вторник, 24.07.2007 г.) има текст за Сподели знаење, Сподели кино и сето тоа што го работиме околу споделување, заедница, слободен софтвер и слободна култура.

Со новинарот од Глобус разговарав јас (Новица) и сѐ уште не сум прочитал што и како е напишано бидејќи брзав да ставам фотографија на блогов (и жалам ако фотографијата не е баш ОК).


(Кликнете за голема верзија.)

Фала Марија!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.