Лето е. СЗ/СК паузираат, ние не.

Лето е. Поради повеќе различни причини нема споделување во физички простор веројатно до крајот на август. Сепак, ова не значи дека сите луѓе имаат стиснато пауза. Разни работи постојано се случуваат.

Ако сте дома и ако минувате прилично време на Интернет (а што да се прави на овие горештини? :)) тогаш можете да се приклучите на некоја од активностите. Работиме на разни работи. Повеќето од нив не се сложени, а помош секогаш е добредојдена.

Можете да не побарате на поштенската листа [ossm-members]
и на каналот за IRC #lugola на irc.freenode.net.

Ако сепак се одлучите да не помогнете во некоја од активностите, ви посакуваме пријатно лето и удобен одмор - па се гледаме во септември.

:)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.