Сподели знаење + Сподели кино = Сподели лето

Сподели знаење помина 14 интересни средби, дружења, размена на знаење, споделување на информации, хакови, твикови и што уште не. Во секој случај беше забавно, некогаш повеќе некогаш помалку.

Дојде летото, знаеме дека скопските лета се долги, топли и досадни, затоа Сподели знаење официјално го праќаме на одмор, но бидејќи ставив акцент на она досадни продолжуваме со Сподели кино, и тоа верувале или не секој вторник во Точка, филмови, презентации, интересни мултимедијални искуства за сите нас прекрасни луѓе.

Сепак ако некој има нешто што сака да го сподели, може на секое сподели кино да има неофицијално Сподели знаење, колку да не биде без ич. :)

Значи до септември заедницата на слободна култура+ слободен софтвер можете да ја најдете секој вторник во Точка од 20 д0 22-> часот.

Календар0т ќе се ажурира соодветно.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.