Сподели Сараево (задоцнето)

И како што Marcell најави - ништо посебно не се случи на регионалното „сподели знаење“ во Сараево. Но, тоа и не испадна баш така.

Наспроти немање никаков формален дел, освен неуспешниот обид да се демонстрира инсталација на dd-wrt на еден linksys рутер, сепак се оствари тоа што се очекуваше и се запознавме со многу интересни луѓе, видовме до кај сме сите и што можеме да направиме за да подобро ја промовираме хакерската култура, слободниот софтвер и слободната култура.

За слики тука и тука.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.