Сподели кино # 1, 14.03.2007 [Точка]


Слободен софтвер Македонија во 20 19:30 часот на 14 март 2007, ќе има чест да ви ја претстави култната презентација на професорот Лоренс Лесиг, насловена како „Слободна култура“. Почнуваме уште еден подвиг, пополнуваме уште еден термин. Вам ви останува да се придружите, направете ја заедницата поинтересна, поголема и побогата. Сликари, писатели, музичари, фотографи, луѓе кои сакаат себеси да се нарекуваат уметници, еве поглед кон слободната култура.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.